fox program
مرحبا بك عزيزي الزائر. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك
و تدخل المنتدى معنا. إن لم يكن لديك حساب بعد, نتشرف
بدعوتك لإنشائه .إدارة منتدى .فوكس برو كرام

fox program

تحميل برامج الكمبيوتر والموبايل ودروس الفوتوشوب والملفات المفتوحه صوتيات ومرئيات عالم المرأه ترفيه شروحات البرامج
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصوربحـثالتسجيلدخول
 الى كافة الاخوة والاخوات  -- يرجى الانتباه ان منتدانا  لكل الناس  وكل الفئات والديانات ولايقتصر على فئة أو دين معين ويرجى الابتعاد عن المهاترات السياسية والدينية حيث ان المنتدى منتدى ثقافي عام لايروم  الخوض بهذه المواضيع لكي لاتتولد الضغينة والعداوة لكم ويصبح ساحة حرب  لتبادل الاتهامات وسوف تقوم الادارة ونائب المدير  والمشرف العام  والمراقب العام بحذف ماتراه منافيا ومايصبوا اليه المنتدى .. راجين التزامكم مع التقدير.   -     ادارة المنتدى   

شاطر | 
 

 طريقة عمل اللكاليماري المحشي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
GeeGee
ادارة المنتدى
ادارة المنتدى
avatar


الجنس : انثى
الابراج : العقرب
برجي هو : برج للجدي
عدد الرسائل : 4307
العمر : 30
الموقع : http://doogeeno.own0.com/
العمل/الترفيه : http://doogeeno.own0.com/
المزاج : حلو لذيذ
السٌّمعَة : 38
تاريخ التسجيل : 22/02/2010
النشاط :
0 / 1000 / 100

علم دولتي : مصر




مُساهمةموضوع: طريقة عمل اللكاليماري المحشي   الجمعة أغسطس 31, 2012 1:34 pm


المقادير كيلو كاليمارى - كوب ارز كبير - بصلة مفرومة و ملعقة صغيرة ثوم وكوب طماطم و شبت وبقدونس وملح وفلفل اسود وكمون ( توابل سمك لو امكن ) - ملعقتين زيت
الطريقة مع الصور البصلة مع الزيت على النار يا دوب تذبل قليلا ثم ملعقة الثوم المفروم




هنا اضفت الطماطم وخلتها تتسبك كويس ( تتشرب وتتقل )



هنا اضفت كوب الارز والتوابل كلها وشوحت الارز كويس ولما اطفىء النار اضيف الشبت والبقدونس المفروم


لما برد الارز شوية حشيت الكاليمارى
لو عندك جمبرى بيبى بينفع قوى اخلطية على الارز
هنا فى الطاجن بتاعى اللى بحبة جداااا فاض عندى شوية ارز هارميمة حراااااااااااااام طبعا هتعملى اية يا نونيا
وضعتهم فى قاع الطاجن ( لاحظى الارز يادوب مشوح ) ورصيت الكاليمارى اللى حشيتة ارز بالشكل دة




قفلتة بالخلة بالشكل دة




وضعت شوية مية بالتقريب كدة يكفى السوا

غطيت الطاجن بالالومنيوم




لو عاز مية اضيفى قليلا بعد الارز ما يستوى شيلى الفويل ثوانى لآكتساب اللون الحلو دة اغرفية بجانب الارز بالشكل الجميل دة



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://doogeeno.own0.com/portal.htm
اميرة ساهر
نائب المدير
نائب المدير
avatar


الجنس : انثى
الابراج : السرطان
برجي هو : برج السرطان
عدد الرسائل : 1674
العمر : 43
الموقع : www.lailaty.net
العمل/الترفيه : مهندسة
المزاج : كوول
السٌّمعَة : 5
تاريخ التسجيل : 10/08/2009
النشاط :
0 / 1000 / 100





مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل اللكاليماري المحشي   الثلاثاء سبتمبر 04, 2012 7:30 pm

دائما في صفحاتك نجد كل جديد ومفيد
لك مني تحياتي وودي
ولا حرمنا الله من تواجدك
ومعك اجمل الكلمات


[center][url=http://www.3yon3.net/up/uploads/images/domain-e3cc9471e8.jpg][/url]



[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.lailaty.net
 
طريقة عمل اللكاليماري المحشي
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
fox program :: ╣☼╠ ۞۞ ╣☼╠╣☼ الأقسام الاسرية والمجتمع╣☼╠ ۞۞╣☼  :: منتدى المطبخ وأشهى المؤكولات-
انتقل الى:  
المواضيع الأخيرة