fox program
مرحبا بك عزيزي الزائر. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك
و تدخل المنتدى معنا. إن لم يكن لديك حساب بعد, نتشرف
بدعوتك لإنشائه .إدارة منتدى .فوكس برو كرام

fox program

تحميل برامج الكمبيوتر والموبايل ودروس الفوتوشوب والملفات المفتوحه صوتيات ومرئيات عالم المرأه ترفيه شروحات البرامج
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصوربحـثالتسجيلدخول
 الى كافة الاخوة والاخوات  -- يرجى الانتباه ان منتدانا  لكل الناس  وكل الفئات والديانات ولايقتصر على فئة أو دين معين ويرجى الابتعاد عن المهاترات السياسية والدينية حيث ان المنتدى منتدى ثقافي عام لايروم  الخوض بهذه المواضيع لكي لاتتولد الضغينة والعداوة لكم ويصبح ساحة حرب  لتبادل الاتهامات وسوف تقوم الادارة ونائب المدير  والمشرف العام  والمراقب العام بحذف ماتراه منافيا ومايصبوا اليه المنتدى .. راجين التزامكم مع التقدير.   -     ادارة المنتدى   

شاطر | 
 

 طريقه عمل الفسيخ بالشرح

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
محمدالعابد
مشرف
مشرف
avatar


الجنس : ذكر
الابراج : الجوزاء
برجي هو : برج الجوزاء
عدد الرسائل : 247
العمر : 63
الموقع : http://elabed.forumarabia.com/
العمل/الترفيه : متقاعد ق / م
المزاج : نعمه والحمد لله
السٌّمعَة : 2
تاريخ التسجيل : 25/04/2012
النشاط :
0 / 1000 / 100

علم دولتي : مصر




مُساهمةموضوع: طريقه عمل الفسيخ بالشرح   الخميس ديسمبر 27, 2012 5:05 pm


و نبدا بسم الله



المقادير

سمك بورى طازه الكيلو سمكتين انا عملت 3 كيلو طلعوا 5 سمكات

كيس ملح خشن

بجنيه شطة

بنص جنيه كركم

اكياس كتير مناسبه لحجم السمك


[b]

الطريقة


[b]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b]

السمك لازم يكون طازه و خياشيمه حمرا بالشكل ده


[b]




[b]

ما نغسلش السمك خالص نمسحه بقمشة مبلولة و معصورة كويس

ونحطه فى مصفاه لمدة 12 ساعة

عشان الدم ينزل منه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


او نعلقه من ديله بالشكل ده

و انا شخصيا بفضل الطريقة دى جدا لانها بتخلى السمك ينزل كل الدم اللى فيه كويس جدا

و نحط فوطة تحتيه عشان يشرب الدم اللى نازل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b]

بعد مرور ال12 ساعة بنجيب الملح و الشطة و الكركم و نخلطهم مع بعض


[b]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b]

نحشى الخياشيم كويس جدا جدا لغاية ما تتملى على الاخر


[b]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


نخلص كل الكمية و اللى فاضل من الملح المخلوط نخليه حنحتاجه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b]

نجيب الكيس و نرش فيه شوية ملح بالشكل ده


[b]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b]

نحط فى الكيس سمكتين بس

و نحطهم عكس بعض و نرش عليهم الملح زى الصورة كده




[b]

نلف الكيس كويس جدا جدا و نربطه و نحط كيس جوا كيس ونلف بنفس الطريقة لغاية ما نوصل ل 4 اكياس جوا بعض



فى الاخر نجيب مسمعة تخينة و نلفها بالكياس كويس جدا و نلف عليها اسكتش ( لاصق شفاف عريض )

و نشيله فى فرن البوتاجاز او اى مكان مغلق لمدة 3 ايام ما نجيش جنبه حنلاحظ وجود ريحة بسيطة جدا

فى اليوم الرابع نبدا نقلبه كل يوم نقلبه على جنب لمدة 12 يوم

يبقى كده 15 يوم بالتمام و الكمال

اليوم ال16 تعلنى حالة الطوارىء فى البيت

تلبسى هدوم قديمة و تلبسى كمامة و تدخلى اوضة العمليات . اقصد اوضة المطبخ ههههههههههه




[b]

و تسمى الله و تطلعى القتيل و تعترفى بالجريمة كاملة هههههههههه

هنا طلعناه حنكحت القشر من عليه بالسكينه و نغسله تحجت الحنفية عشان القشر كله ينزل كويس


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


تجمدى قلبك و تفصلى الراس عن الجسد هههههههههههه


[b]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


حنمسك من ناحية الراس و نشد الجلد من اللحم بالشكل ده


[b]



حنسلخه زى ما بنسلخ الارنب كده


[b]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


هنا بعد ما سلخنا شوفوا طالعة بحالها ازاى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b]

و فيه ناس بتخليه بجلده ده حسب رغبتك

شايفين زى الزبده من جوه ازاى مممممممممممم


[b]

خلصتى كل نزواتك الانتقامية من قطع راس وسلخ و سحل هههههههههههههههههه


[b]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ابدئى بقى هاتى الليمون و اعصريه عليه و حطى عليه شوية زيت


[b]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


و جهزى القعده

بصل اخضر و كابوتشى و خيار

و بطاطس محمره


[b]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b]

و عيشى حياتك

و ما تنسيش ازازة السفن عشان تدارى بيها اثار الجريمة هههههههههههه

و بالف هنا على قلوبكم

اتمنى ان الموضوع يعجبكم
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http:// http://elabed.forumarabia.com/
الميالي
المدير العام ومؤسس المنتدى
المدير العام ومؤسس المنتدى
avatar


الجنس : ذكر
الابراج : الجوزاء
برجي هو : برج الجوزاء
عدد الرسائل : 10423
العمر : 49
الموقع : http://foxprogram.hooxs.com
العمل/الترفيه : الكومبيوتر
المزاج : الحمد لله
السٌّمعَة : 84
تاريخ التسجيل : 28/07/2008
النشاط :
0 / 1000 / 100

علم دولتي : العراق


مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل الفسيخ بالشرح   الخميس ديسمبر 27, 2012 6:25 pm

موضوع في قمة الروعة
لطالما كانت مواضيعك متميزة
لا عدمنا التميز وروعة الاختيار
دمت لنا ودام تألقك الدائم


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



افتح توقيعي في صفحه جديده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://foxprogram.hooxs.com
 
طريقه عمل الفسيخ بالشرح
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
fox program :: ╣☼╠ ۞۞ ╣☼╠╣☼ الأقسام الاسرية والمجتمع╣☼╠ ۞۞╣☼  :: منتدى المطبخ وأشهى المؤكولات-
انتقل الى:  
المواضيع الأخيرة